Ansager Hestehospital blev etableret i 1960 som et hospital især for kvæg. I de følgende år fulgte adskillige udbygninger og første del af den egentlige hesteklinik blev bygget i 1979.

I 2000 blev administrationsbygningen m. smådyrsklinikken opført, og hestehospitalet blev desuden udvidet med en EU-godkendt hingstestation. I dag er stordyrshospitalet udelukkende for heste.

Ansager Hestehospital er i dag produktet af en række tilbygninger og udvidelser senest i april 2009 med nye undersøgelsesrum, ridehus og MR scanner.

Ansager Hestehospital består i dag af selve hospitalet på Gartnerhaven 5 i Ansager. Desuden har vi et stutteri og en hingstestation på adressen Toftegårdsvej 6 i Ansager.

Med seneste udvidelse beskæftiger klinikken i alt 13 medarbejdere med fem dyrlæger, en veterinærsygeplejerske, fire veterinær-servicemedarbejdere (bl.a. til kørsel med hospitalets ambulance) og tre assistenter.

Ansager Hestehospital består i dag af selve klinikken på Gartnerhaven 5 i Ansager samt stutteri på adressen Toftegårdsvej 6 i Ansager. Klinikken råder over fuldt udstyret operationsstue, faciliteter til undersøgelse og ambulant behandling, eget godkendt laboratorium samt opstaldningsfaciliteter for 33 heste på Gartnerhaven 5 samt 30 på Toftegårdsvej 6.

Stutteriet består af faciliteter til opstaldning af 30 heste og ca. 14 hektar under hegn. Ligeledes består stutteriet af en særskilt EU godkendt hingstestation til opstaldning og sædopsamling/behandling af hingste. Her er plads til 5 hingste.

Sammenfattende kan siges, at Ansager Hestehospital for heste tilbyder alle gængse undersøgelser, behandlinger og operationer.

Foto af hospitalet

Klinikken på Gartnerhaven 5 i Ansager